Kategorier
Allmänt

Asfalt håller för trycket i Stockholm

Det är minst sagt högt tryck på gator och torg i Stockholm. Det är inte många underlag som håller för påfrestningarna. Asfalt håller länge och är lätt att hålla rent. Rätt val för en storstad.

Visst är kullerstensgator charmiga, men inte så värst praktiska. Med tanke på den trafik som ständigt strömmar genom Stockholm i dag är nog asfalt den enda vägen att gå. Men det är inte bara stadens gator som behöver asfalt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag har alla ytor som behöver hålla för trycket i Stockholm. Uppfarter, gårdar och mindre sidovägar är exempel på ytor som möjligtvis inte faller under Stockholm stads ansvar, men som behöver hålla nivå med stadens övriga gatumiljö. Ofta är asfalt lösningen på många problem.

Så löser asfalt en hel del problem för er BRF

Tänk bara på all trafik som behöver komma hela vägen fram till porten. Ambulanser, pizzabud, taxibilar och flyttbilar, för att nämna några. Om ni ännu inte har asfalterat bostadsrättsföreningens bakgård är det hög tid. Även om ni drömmer om gröna ytor kanske ni inte har tid eller budget för att sköta om dem ordentligt, och då blir resultatet ofta en nedkörd gräsmatta eller en dammande grusplan. Det är lika bra att asfaltera, så blir ni av med både tidsödande skötsel och en smutsig utemiljö. Asfalt är lätt att hålla rent i alla väder, och väljer ni rätt leverantör som är van att göra ordentligt förarbete får ni dessutom ett underlag som kommer hålla i många år. Läs mer om asfalt på den här hemsidan: asfaltstockholm.se