Om oss

Hur mycket påverkar luften inomhusmiljön? Vi arbetar dagligen med ventilation och med att hitta lösningar för både privatpersoner, företag och för offentliga miljöer.

Vi vet att vårt jobb gör skillnad. En undermålig ventilation leder till skador på huskroppar och det innebär både fukt- och mögelskador. Dessa bidrar sedan till att folk utvecklar allergier och olika sjukdomar. En annan detalj handlar om hur vi presterar: en stadig tillförsel av fräsch, frisk luft gör att vi når nya höjder.

Det motsatta däremot, det skapar en miljö där man inte kan koncentrera sig och där man tappar fokus redan någon timme in på en arbetsdag. Ser man till exempelvis skolor så finns gigantiska problem gällande detta. För stora klasser och för dålig ventilation: hur ska man kunna klara av att fokusera i den miljön? Vi vet att vår kunskap kan göra skillnad – och den kunskapen ska vi förmedla vidare här.

Vi ska skriva om ventilation och VVS och ge tips, råd och fakta om detta. Vad ska man tänka på, vilka värden finns att förhålla sig till och finns det några lagar och regler som dikterar hur en inomhusmiljö ska vara rent ventilationsmässigt?

Utöver detta ska vi även skriva om byggnadsfrågor och ge tips om olika projekt att utföra i det egna hemmet. Svensken bygger som aldrig förr, men bygger han verkligen rätt? Vi ska titta närmare på detta och försöka skapa en sida som är fylld av tips, kompletta guider och fakta om några av de vanliga renoveringar man ser hos privatpersoner. Välkommen!