Kategorier
Arkitekt

En arkitekt i Stockholm med visioner

Att arbeta som arkitekt i Stockholm och skapa nya byggnader kräver ibland fantasi, ibland stort mod eftersom man förändrar människors omgivning genom att placera en ny byggnad i miljön.

När en arkitekt i Stockholm är delaktig i att skapa en ny byggnad, den kan vara stor eller liten, så påverkar det många. Man kanske har gått förbi en gammal byggnad varje dag och så plötsligt är den borta. Det blir ett stort tomrum, även om byggnaden varit ful så har den berättat något om det som varit.

Så ska det tomrummet fyllas av något nytt. En skicklig arkitekt i Stockholm får i uppdrag att skapa en ny byggnad där den gamla stod. Då är ju frågan om man ska skapa något helt nytt eller knyta an till det som varit.

Att skapa en helt modern byggnad kan berätta om det som står framför oss och hur framtiden kan se ut. En byggnad som knyter an till det gamla håller kvar en historia.

En arkitekt i Stockholm vill att den som beställer ska bli nöjd

Eftersom man vet att det aldrig går att göra alla nöjda så är det viktigt att lyssna till vad den som beställer byggnaden vill. Som arkitekt kan man komma med idéer om vad som är möjligt att bygga. Men i slutändan är det alltid den som ska använda byggnaden som bestämmer.

En byggnad ska passa in i sin miljö men den behöver inte vara likadan som omgivningen. Den måste däremot vara funktionell och användbar i många år framöver.