Kategorier
Bygg & Renovering

Spännande inbokning av totalentreprenad i Uppsala

När en totalentreprenad i Uppsala fick sitt hittills största uppdrag var det tack vare en risktagande byggherre i Uppsala. Det var en person att räkna med.

Drömprojektet skulle äntligen bli av. Den som skulle se till att shoppingcentret blev verklighet var självaste Erik Andersson. En man som tidigare hade gjort andra stora projekt men nu skulle peaka med det nya shoppingcentret som skulle bli i tre våningar. För att allt skulle bli enligt plan krävdes ett företag med vana av stora projekt och duktiga hantverkare.

Det här var ett projekt utöver det vanliga. Den totalentreprenad i Uppsala som skulle ta hand om själva bygget var även de som ägde hela bygget. Något som var ovanligt då de vanligtvis jobbade för andra och fick betalt för det jobb de gjorde. Nu investerade istället företaget i fastigheter som de själva skulle bygga. En ny era hade tagit sin början och den nya delen av företaget skulle snart stå färdigt att öppnas.

Totalentreprenad utan dess lika

När företaget som jobbade med totalentreprenad i Uppsala gick med ordentlig vinst tyckte Erik att det var hög tid att investera sina pengar i något som kunde få ekonomin hos företaget att växa ytterligare. Utan att förspilla någon tid satte han bollen i rullning genom att hyra in den personal som behövdes utöver de som redan fanns. Virke beställdes hem och alla visste vad de skulle göra.

Sedan hade det bara varit att sätta igång. Bit för bit växte shoppingcentret. Samtidigt hade en reklamkampanj lanserats. Då trycket på affärslokaler varit högt i Uppsala under de senare åren blev Erik inte överraskad när förfrågningarna rullade in. Inom kort och långt innan det var färdigbyggt hade alla lokaler fått en hyresgäst som ivrigt väntade på att shoppingcentret skulle bli färdig och alla kunde flytta in i huset.

För att kunna få mer information om totalentreprenad besök hemsida: totalentreprenaduppsala.se