Kategorier
Värmepumpar

Företag som är experter på värmepumpar i Göteborg

Byt värmesystem och installera en värmepump med hjälp av ett specialiserat företag i Göteborg.

Att byta värmesystem och installera en värmepump är en utmärkt investering. Även om du för tillfället inte planerar att sälja ditt hus, är värmesystemet och uppvärmningskostnaderna det första potentiella köpare tittar på. En värmepump kommer inte bara sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt, den kommer även öka värdet på ditt hus.

Tiden det tar för värmepumpen att betala sig beror på din värme- och varmvattenförbrukning. Om du ännu inte har förbättrat isoleringen, bytt ut dåliga fönster eller installerat vattensparande munstycken på kranarna, bör du göra detta innan du installerar värmepumpen. På så sätt kan du klara dig med en något mindre och mer kostnadseffektiv värmepump.

Jämför priser på värmepumpar i Göteborg

Att själv göra beräkningar och hitta rätt värmepump kan vara utmanande. Det är mycket bättre att ta hjälp av ett företag såsom zorrobygg.se som är specialiserat på värmepumpar i Göteborg. De kommer först att undersöka ditt hus och utforska marken och omgivningen för att avgöra vilka typer av värmepumpar som passar bäst.

I vissa fall har du lyckan att få förslag på flera olika typer av värmepumpar och kan då låta plånboken avgöra. Som privatperson kan du dra nytta av ROT-avdraget när du installerar en värmepump, vilket minskar kostnaden något. Det kan även vara fördelaktigt att begära in offerter från flera olika företag.