Kategorier
Golv

Fogfria golv gör att industrigolv i Stockholm är snygga

Det finns ingen anledning att nöja sig med ett trist betonggolv när det finns möjlighet att lägga in snygga, fogfria golv i industrilokalerna i Stockholm.

En trivsam arbetsplats är bra för humöret och med det också produktiviteten. Men många tror att det inte är någon idé att lägga möda på arbetsplatser med tunga maskiner, truckar och vagnar eftersom slitaget är så stort. Resultatet blir därför ofta att industrilokaler får hårda, kalla betonggolv.

Det finns emellertid all anledning att tänka om och lägga energi på att göra också dessa lokaler trivsamma. Självklart måste man välja ett golv som tål hög belastning. Väljer man ett fogfritt massagolv får man ett slitstarkt, snyggt och lättskött golv. De fogfria golven finns i olika nyanser och bidrar till att skapa en trivsam, praktisk arbetsmiljö.

Att istället för ett grått och hårt betonggolv få in färg och struktur på arbetsytorna gör det roligare att arbeta eftersom alla mår bra av att bli väl omhändertagna. Det sägs ju att det bästa sättet att stävja klotter är att sanera det direkt om någon klottrat. En vårdad miljö gör att man vill fortsätta vårda.

Det finns många fördelar med fogfria golv

Moderna fogfria golv är mycket slitstarka och har därför lång livslängd. Skulle golvet av någon anledning bli skadat är det lätt att reparera det. Det samma gäller när man bygger om, bygger till eller ändrar inredningen i lokalen. Man kan lätt komplettera nya utrymmen med fogmassan.

Fogfria golv är inte bara tåliga. De är dessutom lätta att städa och tål att spolas av med vatten. Hög kemikalieresistens är också en av fördelarna. Det går snabbt att installera fogfria golv och så snart de härdat tål de att användas. Den fogfria massan finns i olika utförande där man exempelvis kan välja att ha områden med halkskydd och avvikande färg på golven.

De företag som installerar fogfria golv i Stockholm kommer gärna på besök i lokalen för att ge tips om vilken typ av golv som passar bäst. Efter besöket får du förslag och offert. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret på webbsidan: stockholmsfogfria.se så blir du kontaktad.