Kategorier
Bygg & Renovering

Byggfirma i Västerås skapade en dröm

När det stod klart att Anna och Niklas vunnit pengar fanns det bara en sak att göra. De kontaktade en byggfirma i Västerås för att skapa ett sommarparadis.

Det tog ett tag innan paret hunnit samla sig och faktiskt förstå att de hade vunnit. När det väl sjunkit in började de leta efter en tomt. De ville skapa ett sommarparadis vid vattnet. Det tog nästan sex månader innan en tomt som var perfekt köptes in och de kunde börja leta efter en byggfirma. De hade ett tag tänkt att de kanske skulle köpa ett färdigt sommarhus men ändrade sig sedan till en tidigare idé. Att bygga från grunden.

De skickade förfrågan till några olika byggfirmor i trakten för att få ett hum om var priserna låg. Samtidigt kollar de givetvis på vad tidigare kunder sagt. De vill ha en byggfirma som hade både bra priser och goda vitsord från tidigare kunder. Kunde de hitta något som hade båda skulle det vara perfekt.

Byggfirma som uppfyller alla krav

Efter att ha läst alla svaren valde de en byggfirma i Västerås. De hade bra priser och hade möjlighet att bygga ett större hus samt en brygga. Ett kontrakt skrevs och jobbet med att skapa parets dröm hade satt igång. Först skulle en grund gjutas innan väggar och tak kunde placeras på deras sommarhus.

När planeringen var klar blev det en febril aktivitet vid huset. Hantverkare sprang kors och tvärs. Det spikades, målades och pratades. Nu var det bara för paret att hålla sig ur vägen och låta hantverkarna göra sitt jobb. Tids nog skulle de få sitta på sin veranda och njuta av morgonkaffe, dagar och underbara kvällar. De hoppades på en fin sommar så de kunde njuta av sitt paradis med sina barn och barnbarn under hela sommaren.